0 Udgivet i Spinning

I bassinet efter spinning

I torsdag prøvede jeg noget, jeg ikke har prøvet før. Efter spinningstimen med Klaus, sprang jeg under bruseren, skiftede til badedragt og hoppede i det kølige bassin i svømmehallen.

Ahhhhhhh – det var SÅ fedt!

Kl. var 20. Jeg var mutters alene i det store bassin.

INTET slår det, at svømme i et blikstille 25 meters bassin helt alene. Ovenpå en dampende svedig spinningstime, var det ren nydelse. Jeg snuppede 20 baner, inden jeg kørte hjem til Kaj – som havde ekstremt meget kød klar på Webergrillen sådan en torsdag aften.

Det er blevet lørdag og jeg skal til Strib og køre Vintercupprøveløb, sammen med Nikoline. Glæder mig til at komme ud og give den gas – og få forbrændt morgenens rundstykker 🙂

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar