0 Udgivet i Ferie

I dag ser jeg billeder

I går skrev jeg opgave og i dag ser jeg billeder.

Billeder fra Alsace, hvor jeg og den gamle gule Bianchi holdt aktiv cykelferie sammen for snart en del år siden. I sensommeren skal jeg på cykelferie i Alsace igen!

Hold da kæft! Jeg skal snart så meget, på min cykel til sommer, at jeg bliver helt svimmel af, at tænke på det. Halvdelen af det, har jeg slet ikke fortalt til nogen. Jeg er nemlig gået hen og er blevet overtroisk! Hvis jeg fortæller noget til nogen, vælter jeg måske og brækker kravebenet!

Under alle omstændigheder har jeg SÅ mange gode grunde til at smutte ud i på min cykel og tabe 10 kg. Jeg starter i aften! Stormen har bare at løje af, har den, for  jeg har en cykelaftale til MTB by Night.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar