0 In Tour de Paris

I mål i Paris

Så landede Dini Tours i Paris. For mit eget vedkommende efter en lang dag i følgebilen.

Parisisk trafik + brækket kraveben = dårlig cocktail!! For satan hvor har jeg ondt i dag! Både fysisk og psykisk 🙁

Jeg havde ikke meget at juble over, og havde lige som ikke så meget til fælles med de andre, der omfavnede hinaden, takkede hinanden for turen og græd af glæde over at være i mål. Jeg har ikke været på cykel i 100 år, så ingen takkede selvfølgelig mig, for nogen tur og omfavne mig, går heller ikke (av!) og forresten gider man slet ikke se folk med brækkede kraveben, sådan en dag. De giver nogle dårlige associationer.

Nu ligger jeg i en seng på hotellet og har bare lyst til at blive liggende her, lige indtil mandag morgen, hvor vi skal køre hjem i en af følgebilerne.

FUCK Paris. FUCK Tour de France. FUCK min cykel – er der nogen, der vil købe den?

Nå – som et lille plaster på såret, kan Kaj muligvis skaffe 2 billetter til vip-tribunen på søndag, via nogle af sine UCI kontakter. Så kan jeg sidde ned og får jeg måske set mere end sidste år?

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar