0 In Bare pjat ..

I morgen er det 1. april

Den sidste dag i marts i det herrens år 2020 begynder med min Corona løbetur. Ned til Færgelejet og tilbaws igen. Jeg har nu løbet den tur 7 gange på 14 dage (jeg vintertræner stadigvæk en 5-7 timer om ugen, som før).

Sommertid … det er mørkt om morgenen igen.

Der var pressemøde fra statsministeriet i går. Jeg får efterhånden kuldegysninger af pressemøder og har dårlige mavefornemmelser og forventer ildevarslende nyheder.

Der var lidt godt nyt.

Hvis vi fortsætter som vi har gjort de sidste 3 uger – holder afstand til hinanden – er der udsigt til en langsom åbning af samfundet igen efter påske.

I aftes snakkede Kaj og jeg om, at hvis nogen i morgen – den 1. april – sprang frem og råbte:

Apriiiiilsnar!!

– I har været med et eksperiment!

Vi ville se, om vi via presse, sociale medier, sms’er fra politiet og meget mere, kunne få jeg til at tro på, at vi var ramt af en farlig sygdom.

Vi ville afprøve, hvad vi kunne masse-manipulere jer til …

… ja – så ville vi ikke blive spor overraskede. Vi har ikke set skyggen af sygdom eller syge mennesker, herfra hvor vi er. Vi kender ikke nogen der er syge af Corona (vi kender nogen der er syge af noget andet, men ikke Corona).

Det er i sandhed, som at kæmpe mod en usynlig fjende!

Senere så vi et TV-program, hvor nogen kom med gode råd til, hvordan man kunne spare penge, nu hvor mange måske blev ramt på privatøkonomien, fordi de mistede deres arbejde eller var sendt hjem uden løn. Hvis man havde nogen gode forslag, var man velkommen til at skrive ind. Jeg overvejede at komme med de her gode forslag:

  • Lad være med at rejse på ferie
  • Lad være med at smid penge væk på restaurationsbesøg
  • eller kulturoplevelser
  • eller dyre sportseventer

Jeg grinede ikke ret længe, af min egen joke og jeg skrev ikke ind.

PS. Det skal blive spændende at se i morgen, den 1. april, hvad folk finder på at lave sjov med …

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar