0 Udgivet i Tour de Paris

I morgen kører vi ind i Paris

Så nåede vi til Soisson og 7. etape gik rigtig fint. Det var en bagende varm dag – varmen stod og flimrede over nordfrankrigs solmodne kornmarker – Frankrigs spisekammer.

HHbagendehedt

Humøret har været fantastisk blandt deltagerne. Det er tydeligt, at deltagerne nyder at cykle i sådan en pragtfuldt vejr – helt anderledes oplevelse, end sidste års regnvejr.

I dag havde vi et hold, som kørte på Café og spiste is mellem depoterne. Et andet hold gjorde stop og drak kold ØL. De hyggede sig over hele linjen. Det var SÅ dejligt.

I servicebilen lavede vi ekstra vanddepoter ude på ruten.

HHvanddepot

Men der var også tid til at fise den af i grøftekanten, mens vi ventede på rytterne – og de havde ikke travlt med at komme forbi (Efter som de sad på café og drak øl) 🙂

hhapslapperaf

Da vi var i mål og serviceteamet var færdige med dagens arbejde, ville Kaj ud og have noget ordentligt mad – så vi gik på Buffalo Steak House sammen med Winnie og Cykel-Kai. Jeg må rapportere hjem til Nikoline (som holder mig og min kostplan i ørerne), at jeg har fået BØFFEL kød til aftensmad. 200 gram!

I morgen går turen ind mod Paris og jeg er meget spændt på at opleve turen i følgebilen, kørende bagved rytterne (sådan ca.). Det er dejligt, at det er sidste dag i morgen. Vi er trætte – men glade – og nu glæder vi os til et par fridage i Paris. Men først skal vi lige have dagen i morgen godt overstået, uden uheld.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar