0 In Tour de Paris

I ske med Cykelservice

Morn’, morn’ – meeeeget tidlig morgen her på hotellet i Ankum. Jeg blogger muuuussestille. Kaj og jeg ligger i ske med Winnie og Cykel-Kai på et 4-mandsværelse her i nat, så der er mange trætte mennesker i det her lokale, som ikke skal forstyrres af min morgensyslen.

Det blev en rigtig dejlig aften på hotellet, skønt vejr og udendørs spisning.

Heinrich trøstede sig efter gårsdagens ødelagte cykelstel. Han smed tøjet og sprang i søen, til stor moro for hele selskabet og hotellets personale. Sidstnævnte havde travlt med at bespise de sultne cykelryttere – og rationeringsmærkerne gav adgang til TO grillpølser og TO stykker kød til hver mand. Det er sgu i orden.

Bagefter gik vi tur og de andre fik en stor is ved isboden på Ankums hyggeligt torv. Jeg nøjedes med en kaffe – min kostplan er holdt til punkt og prikke.

Turens 2. kraveben røg i går. En gren, der hang ud over cykelstien, gav anledning til styrt i Helles gruppe, hvor en rytter tog en tur ud over styret – SAAALTOOOOOOO. Så vi har en skadet mand med i servicekaravanen i dag. Han forventes at blive hentet af SOS et eller andet sted inden Liège.

Hver aften hører jeg nyt fra Susan – min cykelveninde, fra jomfruturen, I ved,  Hendes mand kører guide her hos os, så jeg får opdateringer på hendes tur med Team Rynkeby Trekanten. I aftes var hun i mål efter 2. etape og anden dag med over 200 kilometer. De var i mål kl. 19.30! Hold kæft nogle lange dage!!! Hvor ER de seje. Jeg er træt bare ved tanken.

De lover op til 27. graders varme i dag. Jeg kan slet ikke vente. Mine nye Espit shorts er allerede på – nu venter jeg bare på resten af værelset vågner, så vi kan komme op og i gang med 4. etape af Tour de Paris.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Boligdrømme og bratte opvågninger

Med jævne mellemrum bliver vi rigtig, rigtig trætte af vores hus.Huset er for lille og haven er for stor - den gider vi ikke. Efterhånden trænger både er det ene...

Close