1 In Udstyr

“If its not on Facebook …”

Bedst som jeg var på vej hjem fra bakketur med Kirsten og Helle og sad og overvejede om jeg lige skulle slå en sløjfe, for at lande på 40 km gik min Garmin ud!

Bare sådan og uden varsel.

“If its not on Facebook, i didn’t happen” …. Jeg har hørt at træningen ikke virker, hvis det ikke blive delt på Strava!? Og nu frygtede jeg at min hårde bakketur var forsvundet ud i cyperspace. “Så skulle pokker da stå i at ligge og cykle sløjfer”, tænke jeg og cyklede direkte hjem.

Her kunne jeg konstatere at Garmin lykkeligvis havde gemt min 36 km som dermed VIRKER og nu bare skal sætte sig i benene.

Nu tænker jeg på, om jeg simpelhen skulle bage os en kage og gøre klar til Melodi Grandprix aften i aften?

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  venterpaavin
  24. februar 2019 at

  Haha, strava-devisen kører min kæreste også med 😉
  Well done.

  – A

 • Skriv et svar

  Read more:
  Faster Kaj og Helle

  I anledning af min mors fødselsdag i dag, blev aftensmaden indtaget i Jensens Bøfhus' børneafdeling, hvilket var rigtig praktisk, når "Faster Kaj og Helles" yndlingsniece sad med til bords. Bagefter...

  Close