0 In Hverdagen

Ikke i humør til sjov

Det er 1. april og jeg er ikke i humør til sjov. Den står på begravelse i dag.

Jeg kunne ellers godt tænke mig lidt ”Aapriiiilsnar!” …. F.eks. kunne jeg godt tænke mig at se Leila tone frem på Facebook. ”Aapriiiilsnar!”, skulle hun sige og jeg ville lige vide, hvor bredt hun grinede mens hun gjorde det.

”Aapriiiilsnar! Selvfølgelig er jeg da ikke død! Hoppede I på den? Ha-ha-ha – én stor joke. Man dør da ikke, når man lige har fået en lille datter. Man dør da ikke, når man kun er 38 år og i god cykelform …”

Det gør man da ikke!

Og vi ville grine og sige ”Typisk dig, Leila! Altid fuld af fis” og så ville vi sige ”OK – den der var så lige grov nok. En anden gang, find på noget andet … OK?”

Men hun slår ingenting op på Facebook. Begravelsen finder sted kl. 13.

Det er ellers ikke Leilas begravelse jeg skal til i dag, men Lones. Hun døde i torsdags, 5 dage efter sin 60 års fødselsdag, af den kræftsygdom, hun havde levet med længe. Jeg har kendt hende siden jeg var 12 – hun var i køkkenet til begge mine pigers konfirmationer … og til mig egen (hvor fra dette billede stammer).

I dag sender vi hende ud på hendes sidste rejse. 🙁

lone

 

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Kontrolrøntgen

I dag fik jeg taget et røntgenbillede af mit kraveben. Radiografen var en cykelbekendt. "Kommer du nu igen", sagde han, som også fotograferede mig sidste gang. Vi fik et kig...

Close