0 In Motionscykelløb

Ikke mere is til den dame

Kl. 23.30 i aftes kom Kaj og Nikoline hjem fra Post Danmark Rundt. De vaklede mere eller mindre direkte i seng – dødtrætte. Jeg kan ikke sige, jeg har ført de store samtaler med min hjemvendte mand. Han har nemlig mistet stemmen!

Og nu skulle man jo tro, at det med cykelløb er slut, for hans vedkommende (efter 3 uger med TV2 på Tour og en uge med Post Danmark Rundt). Men nej, kl. 9.00 i morges mødte han til Tour de Vestfyn, for at køre Masterbil.

Jeg fik en tur i masterbilen, da 125 kilometers ruten blev sendt af sted.

kajhjemme

Bagefter stillede jeg selv til start på 75 kilometers ruten.

tilstarttdv

Det blev en fed tur i bagende solskin og godt på hjul hos en flok gode klubkammerater. Jeg kørte meget hurtigere, end jeg kunne og var godt brændt ud, da jeg kom i mål.

Derhjemme finder jeg Kaj og Nikoline. Kl, er ikke engang 15 … og nu sover de igen!

De vågnede først da aftensmaden var klar og da den var spist, kørte vi en tur ned til Odden. Nikoline og Kaj syntes de havde fortjent en stor is.

kajhjemmeis

Og nu kunne man jo tro, at jeg også havde fortjent en is, efter at have cyklet 75 kilometer med 28,9 i snit sammen med Peter, Klaus og de andre. Men nej! SÅ meget, som Peter måtte samle op på mig på bakkerne (det var der snittet kom under 30) – nixen-bixen-Karen-Blixen. Slut! Ikke mere mere is til den dame. Ferien er slut og hverdagen har forlængst meldt sig.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar