2 In Motionscykling

I’m one of the boyzzz

Er lige kommet hjem fra en 80 kilometer lang træningstur med gruppe B. Temperaturen var 13, gennemsnitshastigheden var 28,9. En tur som var god for min selvtillid. Nu er jeg træt. For træt til havearbejde og rengøring. I stedet skriver jeg lige en konfirmationssang (Mel.: Jeg er havren: Hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm fest. Hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm gæst. Hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm flag. Hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm hmm dag). Kunsten ved festsange er slet ikke, at få dem til at rime. Kunsten er at give rimene mening  – DET er svært. Nå, “Courage, Helle. Du mangler kun 2”.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lizelotte
  20. april 2006 at

  Måske skal vi udveksle konfirmationssange – så kan vi stjæle hinandens indlednings- og afslutningsvers 🙂

 • Reply
  Lizelotte
  20. april 2006 at

  …og jeg gelmte at sige: 28,9 – du er FOR sej!!!

 • Læg en kommentar