0 Udgivet i Mallorca

Inca i sol – og så i havet

Superfin cykeldag i dag. Nu bager solen atter ned over Mallorca. Vi var 11 på tur i min gruppe.

Gruppe 2’s tur gik ud over små veje og op på bjerget ved Inca. Vi var så heldige, at det lykkedes gruppe 2 og 3 at mødes på bjerget. Det var hyggeligt – nogle af gruppe 3’s Baghjulere overhalede os for fulde gardiner opad på elcykler.

Nu er det 9 år siden Helle & Kaj var på toppen der, for første gang og jeg nød udsigten igen – i fulde drag.

Efter en god pause cyklede vi ned af bjerget. Gruppe 2 og 3 spiste fælles frokost i Sa Pobla. Solskin og god tid.

Og så hjem til hotellet.

Nogle af vores deltagere skulle ned og bade i havet. De er hardcore vinterbadere og jeg fik lov at tage med. Brrrr – vandet er meget koldere end det ser ud på billedet herunder, men jeg holdt selvfølgelig masken og kom hurtigt under (set i lyset af det fine bade-selskab jeg var i).

Nu er jeg spændt på hvad morgendagen bringer. Jeg håber på en tur over Orienten, men lige nu ser det ikke ud til, at der er nogen der vil med ?!? Nogen har småskader, nogen ‘gider ikke alle de bjerge’, andre har været der før.

Det synes jeg nu er lidt ærgerligt. Jeg vil gerne have en tur mere over Orienten – bare lige en gang til. Sæt jeg aldrig sætter mine dæk der mere!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar