0 Udgivet i MTB

Ingen Champagne i dag

Efter 3 dages pause, blev mountainbiken løftet af krogen igen i dag. Jeg havde en cykeldate med 5 piger fra Baghjulet.

Vi skulle cykle den rute, der i Baghjulet kaldes for “Champagneturen”. Det hedder turen, fordi vi har kørt ruten nytårsaftensdag og sluttede af med Champagne og kransekage.

50% af gruppen hed Helle.

En tredjedel af gruppen kørte uden klikpedaler – og lige så mange af os havde lige så travlt med at fotografere, som at cykle. Man må altid have billeder med hjem fra en cykeltur 🙂

mtbturmedpigerne

Det blev en rigtig god tur i bagende varmt solskinsvejr. Sidst jeg cyklede “Champagneturen” var der isglat på sporene – det var sørme en anden oplevelse i dag.

Og man behøver bestemt ikke tage så langt væk som til Rebild og Mols for at opleve spændende ting på en cykeltur. Når man har øjnene åbne for oplevelser, findes de lige uden for ens dør.

Vi passerede f.eks. en å fuld af fisk. Aldrig har jeg da set så mange og så store fisk plaske rundt i overfladen, på en dansk å.

Selvfølgelig tog jeg en masse billeder.

fisk

Vi skiltes i et vejkryds da turen var slut. Eneste klage over turen – der var ingen Champagne i dag! (Jeg må undersøge om Champagne også fås alkoholfrit).

Da jeg kom hjem var der kø ved bruseren. Kaj og Nikoline havde været ude på racercyklerne og over middagen fik vi alle røverhistorierne fra Nikolines gode tur til Paris.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar