2 In Ferie/ Kraveben

Ingen cykelferie i Alsace

Jeg er gået i gang med, at prøve at få afsat min plads på Baghjulets cykelferie i Alsace. Selv om kravebenet er i bedring og det (7-9-13) ser ud til at hele fint og selv om jeg tror på, jeg cykler igen i et eller andet omfang i uge 37 – ja, så lægger jeg altså ikke ud med en uges cykelferie.

Jeg er iskold …

Ikke noget, at pive over her.

Der kommer en masse andre cykelture, jeg kan tage … masser af andre cykelferier, jeg kan tage på. Lige nu, er det heling og genoptræning, som er primære fokusområdet.

Mine klubkammerater i arrangørudvalget, tror de kan finde nogen, der vil med på et afbud. Hvis ikke, ryger sagen videre til Codan – jeg kender forretningsgangen …

I dag har jeg ivørigt været på tøjshopping med en veninde og jeg kan fortælle, at det er MEGET billigt at shoppe tøj, når man ikke kan trække andet en slaskede T-shirts over hovedet og er henvist til at låne sin mands skjorter (skjorter er nemlig ikke det, jeg selv har mest af, men de er praktiske, fordi de ikke skal trækkes over hovedet).

I mellemtiden forsøger jeg – her 21. dagen efter styrtet – at mobilisere mit skulderled. Bløde bevægelser op til smertegrænsen og unden belastning (hold kæft, hvor jeg kender turen!!). En kedelig træningsopgave, sådan en tirsdag i august …

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hammy
  10. august 2011 at

  Jeg er så vandt til, at åbne to knapper og trække skjorter over mit hoved, at jeg lige skulle stoppe op og tænkes ovre “fordi de ikke skal trækkes over hovedet” en ekstra gang.

  Kan man være langdistancemedlem af Baghjulet? Jeg vil gerne med på cykelferier; men den ugentlige træning kommer jeg ikke til, at være medlem af.

  God bedring.

 • Reply
  Helle
  10. august 2011 at

  Ja, det kan man godt. Vi har faktisk medlemmer, i andre dele af landet. Dem ser vi netop kun på ture og cykelrejser 🙂

 • Læg en kommentar