0 Udgivet i Defekt!!!

Ingen defekter … på min cykel

Min mountainbike var i tip-top form på dagens MTB tur ved Vejle i dag, så det var ikke den der stod for dagens defekter.

Der var ellers nok af dem og da vi stod med punktering nr. 5 blev Kaj og jeg en anelse stressede. Vi måtte nemlig under ingen omstændigheder komme for sent hjem.

Kaj er nemlig trådt til i en krisesituation overfor Emilies veninde, som skal til Gymnasie Galla i dag. Hendes chauffør + bil er sprunget fra med kort varsel og veninde + kavaler står uden bil at arrivere i. Ikke nogen spor rar situation.

Men så kom Emilie i tanke om Anne-Marie & Leo. De har en fed Jaguar. Den fik hun lov til at låne – altså hvis hendes far kunne agere chauffør, for Anne-Marie er på arbejde og Leo cykler 300 km Brevet-løb i dag.

Og Kaj kunne godt agere chauffør – bare han ikke blev forsinket på MTB turen i Vejle – så kort efter Bindeballe Købmandsgård sagde Kaj og jeg tak for turen og tog den korteste tur retur til Vejle og bilen, som Kaj herunder monterer vores cykler på.

43 dejlige km på cykel. Og NU skal jeg til glo-Galla, så jeg kan se om Kaj og Jaguaren får Marie og kavaler bragt standsmæssigt frem.

Vejret er lige så smukt til Gymnasie Galla som det har været til cykeltur.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar