2 In Litteratur & Læsestof

Ingen reklamer, tak!

En anden ting, jeg skal huske når Kaj flytter til Norge er, at tømme postkassen!

Altså ikke den eletroniske (det husker jeg hver dag), men den gammeldags postkasse ude ved fortorvet. Det plejer nemlig at være Kajs job.

Den indeholder sjældent andet end reklamer … Ja – og så Melfar Posten (som jeg læste i aften mens jeg spiste aftensmad)

Det minder mig om, jeg vil have mig sådan et “Ingen reklamer, tak!” skilt!

Jeg læser nemlig ALDRIG reklamer. Det gør Kaj og derfor har jeg ikke hidtil fået lov til, at sætte sådan et klistermærke på postkassen. Nå – det var jo også ham der kørte de der mange årlige trailerfulde papir på genbrugspladsen …

Men når han ikke er hjemme mere – så skal det være slut med at efterlade KILOVIS af papir på min matrikel, som jeg ikke har bedt om – og som jeg ville være nødt til at skulle skaffe mig af med bagefter!

Ikke på vilkår!

Fremover kan de kan selv, køre deres papir på forbrændingen, kan de – reklame afsenderne!!

Og til Piet van Deurs (som kommenterede på min blog i går): Det er kalkun i dag, med salat og grovpasta. Let aftensmad – om en time skal jeg til gymnastik. Så gælder det om ikke at være for tung i maven. 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lupo
  10. januar 2008 at

  Helle du spurgte, om jeg kendte nogle kneb: Mit vigtigste er: At spise mindst 600 gram grøntsager hver eneste dag. Det sætter fut i forbrændingen. Lad os se på onsdag – jeg røber gerne flere kneb. Go’ kur-uge, Helle!

 • Reply
  Frida
  10. januar 2008 at

  men jeg tror nu alligevel du mangler en større tallerken, reklamer eller ej

 • Læg en kommentar