0 Udgivet i Motionscykling

Ingen skel her

Det fede ved at cykle er, at det fjerner alle skel mellem mennesker og bringer os sammen på tværs af erhverv, kultur, alder osv.

Tag nu i går, f.eks. Nikoline skulle til Odense for at deltage i et cykelløb, der hed Sund på Cykel. Føtex koncernen i hele Danmark var inviteret – men kun 2 fra Føtex stillede til start i Odense: Nikoline og varehuschefen.

nikoogchefen

Om eftermiddagen sms’ede Nikoline med Mette, for at aftale kørsel mv. og til veninden (som arbejder i Bilka), sagde hun:

Jeg sidder lige og SMS’er med min varehuschef. Nå?? SMS’er DU aldrig med DIN varehuschef??” 😉

Veninden måbede …

starten

Efter cykelløbet (som jeg måtte nøjes med at kigge på, for man kunne ikke eftertilmelde sig – og for resten kørte jeg Rands Fjord Rund dagen før, og havde bedst af hvile), hyggede vi os på et tæppe i det pragtfulde solskinsvejr.

Så sidder man der – 3 tøser – og hygger sig efter et cykelløb.

Og man spekulerer slet ikke over, at man egentlig sidder sammen med Nikolines varehuschef (som normalt er iført ”jakkesæt” og høje hæle). Næ – man er bare 3 piger, fra 3 forskellige generationer, med 3 forskellige jobs –  og en fælles interesse for cykling.

Det kan jeg godt li’. 🙂

nikoslapperaf

(PS – Ok, nu ved jeg godt billedet herover ikke ser ud som om, Nikoline hygger sig med andre end sin mobiltelefon – men billedet er taget efter hun var færdig med at cykle og mens mens Varehuschefen tog endnu en omgang på den 25 km. lange rundstrækning … så, derfor).

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar