0 In Hverdagen

Ingen tid til inaktivitet

Hørt i aftes:

Helle: “Jeg tror jeg skal ud at løb i morgen.”
Kaj (kun lidt syrlig): “Det lyder som en rigtig god idé. Jeg synes også du har været lidt inaktiv ….. den sidste time!!!”

Inaktivitet er der ikke tid til på den sidste hverdag før jul. Jeg hygger mig med mit arbejde og sætter en annonce op, til en af mine kunder.

Senere skal her julerengøres.

Og så skal juleindkøbene foretages – men den klarer jeg kl. 20.00 i aften sammen med Nikoline. Hun har nemlig fortalt mig, at kl. 20.00 om aftenen er der ingen – INGEN – kunder i Føtex. Og det er dejlig for de få kunder der alligevel skulle forvilde sig ind, for så er der ingen kø ved kassen – med RØVSYGT for Nikoline og kollegaerne, som arbejder til kl. 22.00 i december.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar