0 Udgivet i Foreningsarbejde

Interviewet med journalisten

Journalisten – med hvem jeg havde et møde i går – ville ikke snakke med Baghjulets næstformand (altså mig) om hvordan-man-holder-sig-på-cyklen (som han sagde) som i lad-nu-vær’-med-at-rode-rundt-dernede-i-asfalten agtigt ….

Derimod mente han med “holde sig på cyklen”: Hvordan motiverer man sig selv til at FORTSÆTTE med at cykle, når kampagner som f.eks. Vi Cykler til Arbejde er slut.

Orrk – det kunne jeg sagtens snakke om en times tid. Jeg har cyklet til arbejde i årevis.

Så jeg snakkede og journalisten griflede ned, det bedste han havde lært. Vi kom omkring Baghjulets nye gruppe F (det er dem der cykler på almindelige cykler), om store udfordringer som Tour de Paris eller Tour de Vestfyn, om børn, der skal lære at cykle selv i stedet for, at blive kørt af deres forældre og om brug af cykelhjelm. Jeg lagde ikke skjul på, at jeg havde reddet mit liv af en cykelhjelm 2 gange på 15 måneder! Den indgangsvinkel syntes han var uhyggelig og interessant …

Han ville også have billeder og jeg havde nogle med hjemmefra. Et af næstformanden på cykel, skulle han bruge. Og så tog jeg dette billede med til ham:

Det er Gert, der har taget det. Det viser føromtalte nye gruppe F og det gav mig en ny idé.

Hen på efteråret, må jeg have snakket med de andre i dameudvalget. Måske skulle vi arrangere en tur til Tøserunden næste sommer? Gruppe F skaber grobund for en hel ny målgruppe af cykelpiger i Baghjulet. De cykler på almindelige cykler og det kan man som bekendt godt til Tøserunden. Et mål, sociale cykelture, sammehold og kammeratskab på cyklen er nemlig også noget af det, der motiverer og gør det hele meget sjovere.

Det sagde jeg også til journalisten.

Artiklen med Baghjulets næstformands gode råd, bliver bragt i Fyens Stifttidende og Melfar Posten, som et indstik, i næste uge. Det er et temanummer, hvor alle artiklerne handler om cykling.

Et par uger mere – mon ikke jeg så kan komme ud og se om skulderen er stærk nok til at holde ved styret på min damecykel? Jeg kunne jo starte med at tage en tur med gruppe F 🙂

 

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar