0 Udgivet i Arbejdslivet

Introvert eller Ekstrovert?

Fine begreber jeg stiftede bekendtskab med, dengang jeg læste Kreativ Problemløsning. Jeg kan blandt andet huske, at vores lærer forklarede begreberne ved hjælp af eksempler på, at nogle mennesker egner sig fint til at arbejde i storkontorer – og andre ikke.

I mit forrige job tilbragte jeg 6 år i et storkontor. Summende af aktiviteter, snakkende kolleger og kimende telefoner. Jeg kan huske, at jeg ikke altid syntes det var let at finde arbejdsro. Nogle gange kneb det med koncentration. Indimellem misundte jeg de chefer, der var privilegerede nok til at have deres eget kontor.

Jeg er helt klart til den introverte side.

Så skiftede jeg job – og i den nye virksomhed kom jeg til at sidde på mit eget kontor. Heeeeelt alene..

Jeg jublede. Endelig arbejdsro! Og jeg nødt det også.

Sådan ca. i 3 måneder …

Så gled roen langsomt, langsomt over i en dræbende kedsomhed. (Har i tænkt over, hvor flydende overgangen fra “fred og ro” til “kedsomhed” er?) – og det gjordet ikke nemmere, at det faktisk kneb lidt med at fylde tiden ud. Arbejdsopgaverne løb for hurtigt op.

Det her var alligevel FOR stille.

For meget og for lidt ….

Man er da heller ikke let at gøre tilfreds.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar