3 In Uddannelse

Jeg – en dengse

Emilie siger, jeg er en “dengse”.

Emilie siger, hun vil vædde på, jeg sidder med fingeren oppe hele tiden, når jeg er i skole.

Hun siger hun vil vædde på, at jeg er sådan én der siger: “Fru lærer? Jeg har lige læst lidt forud i bogen“. Hun har belæg for det hun siger, siger hun, for hun har SET mig læse forud.

Jeg kan bekræfte Emilie har ret: Jeg har afleveret min projektopgave i dag, 5 dage før sidste frist!

I gymnasiet, var jeg også en “dengse” – i hvert fald, hvad aflevering af skriveopgaverne angik.

Jeg – en “dengse” – kan holde weekend med god samvittighed. 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ib
  29. oktober 2010 at

  I “Folkeren” var du ikke nødvendigvis lærernes dengse. Vi fik at vide at du kunne være skarp, kortfattet og kontant i ord og tale. Du blev dog altid rost for at have orden i skolearbejdet, rost for at være punktlig, præcis og korrekt. Herhjemme oplevede vi, at du brugte megen tid på fx. lektier og litteratur – ikke for lærernes skyld, men fordi du oprigtigt og upåtaget var interesseret i, hvad du beskæftigede dig med. Du har altid været ordentlig, redelig og troværdig i din gøren og laden og din åbenlyse flid og åbne sind er gået videre til dine piger, som ligesom du har så meget at byde på. Definitionen på klassens duks kunne være: Laver altid sine lektier og stiller ingen dumme spørgsmål til læreren. Jeg tror nok du gradbøjede denne definition lidt engang imellem – men du har altid være dine forældres stolthed – dengse eller ej.

 • Reply
  Helle
  29. oktober 2010 at

  Plliiiiinggggggg! min glorie glimter 😉

 • Reply
  Lizelotte
  3. november 2010 at

  Trods alt rart at se at du kunne forarge religionslæreren. 😀

 • Leave a Reply

  Read more:
  22 dage til operation

  Så er der 22 dage, til jeg skal have opereret mit venstre kraveben.  Det kommer til at ske få dage efter, jeg er kommet hjem fra Mallorca og 10 dage...

  Close