0 In Bakker

Jeg er på toppen!

Jeg er på toppen!

Silkeborg turen er nemlig gennemført og jeg har dermed cyklet 246 km og 1900 højdemeter siden lørdag morgen. Alle strabadserne ude på bakkerne er glemt, når man er kommet godt hjem, har fået et bad og begynder at restituere.

Det var en sindsyg flot rute vi var ude på. Da vi cyklede op mod Ejer Baunehøj og Yding Skovhøj, med østjyske motorvej på vores højre side – der hvor jeg plejer at komme kørende i bil, når jeg skal besøge mine børn i Århus – ja, så var det sgu lidt vildt, at tænke på, at jeg var på cykel hjemmefra!

Søndagsvejret var lidt snusket. Vi slap for regn og havde en gudsvelsignet rygvind en del af ruten – men av, av, av – hvor gjorde det ondt at få gang i benene de første 20 kilometer fra Silkeborg.

Vi spiste den madpakke vi smurte på Silkeborg Vandrerhjem i Jelling for foden af gravhøjene og så snart man kommer syd for Vejle er det næsten som at være på hjemmebane.

Jeg er godt træt her søndag eftermiddag og har det (lige nu) helt godt med, jeg ikke skal ud på LAAAANGE cykelture lige foreløbigt.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar