0 Udgivet i Alkohol og alkoholfri

Jeg folder servietter og trækker rødvin op

Nej – hvor hyggeligt! Jeg blev cyklet i møde i dag, på vej hjem fra arbejde. Kaj havde haft hjemmekontor og da arbejdsdagen ringede ud, hoppede han altså på sin MBK og cyklede mig i møde.

Vi mødtes halvvejs mellem Nr. Åby og Middelfart og hygge-cyklede hjem sammen, iført cykelklemmer og kurv.

Da vi kom hjem, spurgte jeg ham, om han havde repareret min forskifter på mountainbiken. Det havde han glemt!

Ham op på MBK’en igen, denne gang ned til Cykelgaarden efter én eller anden stump. Han husker godt, hvor mange kvaler den forskifter voldte sidste weekend og cyklen skal være fit for fight til i morgen, hvor den sidste fortræningstur før hærvejsturen skal køres.

Og han er nødt til at cykle af sted efter reservedelene. Bilen er nemlig ikke hjemme. Den har Nikoline bortført – til Kolding Storcenter, hvor hun og Emilie er på shoppe tur.

Selv har jeg ikke tid til at cykle efter reservele til min mountainbike. Jeg laver nemlig aftensmad. Der kommer gæster til spisning. Stegen er i Weberen. Jeg folder servietter og trækker rødvin op og det er også vigtige opgaver, på en fredag aften :-).

God fredag aften, derude.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar