0 Udgivet i Motionscykelløb

Jeg forventer bananer nok!

Sidst på eftermiddagen ringede jeg til min vintercupmakker Pia. Vi ses ikke så meget i sommerhalvåret.

Jeg ville lige spørge til hende og ønske hende en god tur i morgen. Hun skal cykle fra Århus til København!

Jeg skal “kun” cykle fra Odense til Købehavn – 190 kilometer – og jeg kom til at tænke på, at jeg bare skal tage det “hoved” på, som jeg kørte 12-timersløb med, sidste år.

Stille og roligt, kilometer for kilometer. Så skal det nok gå.

Sidste år cyklede jeg 206 kilometer mutters alene. I morgen har jeg selskab af en flok seje piger fra Fredericia Cycle Club, en enkelt cykelveninde fra min egen klub og flere herrer tillige med. Jeg håber vi kommer til at holde godt sammen og hjælper hinanden godt til København.

Og vejrudsigten ser fin ud. Dejligt!

Det er fredag aften. Jeg har spist mine boller i karry med brune ris. Nu slapper jeg af på sofaen, mens jeg drikker postevand. Kaj er taget ud på en lille træningstur. Hans vækkeur ringer allerede kl. 3 i nat – han skal af sted som hjælperassistent hos de depotansvarlige på Århus-København.

Hvilket minder mig om, at der går rygter på Facebook om, at der ikke er mad nok til de sidstankomne, ved Veggerbys cykelløb. Til den kritik svarede VSOK, at de “ikke kunne få folk til at forstå, at det jo ikke var nemt at købe ind, når deltagerne kom ind på depoterne og hamstede og fyldte lommerne”.

Nårrhh – hvor er det dog synd for dem. Men please – skån mig, for jeres problemer!

Jeg har betalt 1000 kr. for at køre de skide 190 kilometer i morgen og jeg forventer, at der er bananer nok til på ALLE depoterne!!

På Tour de Paris kunne Dini Tours deltagere fylde både mave- og rygsæk og der var stadigvæk mad nok.

For en sikkerheds skyld fylder jeg lommerne hjemmefra med barer, gel og bananer.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar