0 Udgivet i Vintercup

Jeg har arvet

Forresten har jeg sagt ja-tak til at arve alle min gamle vintercup-makker Pias vintercup-glas. Glassene er såkaldte erindringsgaver for alle sæsonerne og vi cyklede sammen fra 2004 og 10 år frem. Jeg skal have glassene hentet hjem fra Vejle.

For mens mine Vintercup-glas er så slidte, at nogle af dem slet ikke har dato og logo på mere (fordi det er slidt af i vask), så har Pia aldrig brugt sine glas.

Det er selvfølgelig lidt snyd at få glassene foræret. Man skal cykle for dem! Men da de nu har tilhørt min egen makker og jeg har været med på alle turene, så synes jeg alligevel også jeg har cyklet for glassene.

Og det er nogle rigtig gode kvalitetsglas. For tiden drikker vi ikke ØL af dem, men SMOOTHIES.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar