3 Udgivet i Arbejdslivet

Jeg har indgået et nyt “ægteskab”

Af forskellige grunde (som jeg ikke kan komme ind på her på HellesHyggeblog) valgte jeg den 30. april, at sige mit job op. Det gjorde jeg uden, at have noget andet arbejde på hånden, og det er ikke nogen let beslutning at tage, når man er en pæn pige, der normalt forsøger at “holde sammen på familien”.

En uges tid efter valgte min chef at fritstille mig. Vi havde jo alligevel ingen fælles fremtid. Dagligdagen var lige pinagtig for os begge to.

Fritstillet!

Som i “du-kan-holde-fri-resten-af-maj”! Wow! Jeg synes jeg havde oceaner af tid foran mig, den fredag for snart 3 uger siden.

Vi skiltes (trods alt) i bedste fordragelighed, med knus og kram og ha’-det-godt. Selvom man er uenige om arbejdslivets værdier, kan man godt have sympati for hinanden som privatpersoner.

Nu er det så blevet den 29. maj og i dag har jeg skrevet kontrakt med en ny chef. Denne gang håber jeg “ægteskabet” holder lidt længere. Jeg har brug for arbejdsro.

Det er underligt. Mens vi arbejdstagere forventes at have et uplettet og u-hullet CV, med gode referencer, således at potentielle nye chefer kan forvisse sig om, at man nu også er den man giver sig ud for at være, så har vi ikke altid mulighed for at tage tilsvarende referencer på chefen. Man indgår i princippet “ægteskab” med en partner, man ikke ved, om man kan leve sammen med.

Jeg syntes ikke det har været let, og uha, hvor har jeg savnet Kaj i hverdagen – min kæreste, min støtte, min sjælesørger.

Hvor-om-alting-er – På tirsdag starter jeg nyt job og lige nu har jeg travlt om bare pokker! Jeg skal være færdig med så meget som muligt af mit InDesign-freelanceprojekt de næste dage –  ikke mindst fordi vejrudsigten lover sommer og sol og der skal være tid til at gå til koncerter og cykle og meget mere.

HyggeHelle – fuld af overskud –  ha’ en rigtig fantastisk torsdag derude  🙂

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Letten
  29. maj 2008 at

  Jamen tillykke – håber du når det hele inden tirsdag. Arbejde tar meget af ens fritid!!!!!!!

 • Svar
  helle
  29. maj 2008 at

  Tak. Jeg arbejder i hvert fald på sagen 😉

 • Svar
  Trine
  31. maj 2008 at

  Held og lykke…
  Det bliver en prøvelse…

 • Læg en kommentar