0 In Litteratur & Læsestof

“Jeg har taget doping …”

Vender blad nr. 284 i Bjarne Riis’ tykke, tykke selvbiografi:

“De kommer for at ransage vores hotel”, lyder det pludseligt. Det gør beslutningen uundgåelig på mit værelse: Mine dopinampuller skal fjernes, og det skal gå hurtigt. På få minutter finder jeg hele min beholdning af EPO-ampuller frem og styrter ud på toilettet på mit hotelværelse. Indholdet skylles ud i toilettet og alle spor af de dyre dråber fjernes omhyggeligt.  …. hvis det dette fortsætter, så er der en del cykelryttere, der ikke har lyst til at køre cykelløb mere.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Arabisk føs’dagstema

Vi fejrede Emilies forsinkede fødseldag i går aftes. Emilie havde stået i køkkenet hele eftermiddagen og diskede op med al verdens lækkerier til sin sultne familie. I anledning af hendes...

Close