0 In Hygge

Jeg har været ude!

I aften har jeg været UDE.

Veninden og jeg kunne nemlig endelig genoptage vores Biografklub.

I dagens glædelige anledning, klædte jeg mig fint på. Jeg tog byllupskjolen på. Guldkjolen fra Sophie Schnoor. Nu da brylluppet er udsat til næste år, skal kjolen dælme i brug. (Jeg køber en anden bryllupskjole næste år).

Vi så Little Woman. Den osede af romantik.

Bagefter besluttede vi os for at gå ud at spise. Vi havde så meget at snakke om, vi havde ikke set hinanden i 3 måneder.

Det kom bag på mig hvor grænseoverskridende det var for mig, at skulle gå ind på en restaurant!

Vi gik forbi 2, fordi der var for mange mennesker, der sad tæt. Endelig fandt vi et sted med nogenlunde afstand. Aldrig har jeg da følt mig SÅ hysterisk “bacilleforskrækket”. Vi sprittede hænder konstant, vaskede hænder 2 gange og åbnede døren til toilettet med albuen.

Alt det for at spise en lasagne, der ikke når Kajs hjemmelavede til sokkeholderne. Jeg skal vist ikke ud at spise foreløbigt. Næste gang inviterer jeg veninden hjem til hjemmelavet mad, under rolige forhold uden fremmede mennesker, i stedet for.

Men vi fik heldigvis hyggesnakket en hel masse.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar