0 In Løb

Jeg kan ikke den 6. september!

Og så blev Royal Run udsat pga. Corona pandemien. Jeg er ikke spor overrasket … OL er udsat til næste år. Giro d’Italia er aflyst, alverdens cykelløb, messer, koncerter … ja, jeg har simpelthen ikke TAL på alle de arrangementer, der er aflyst og udsat pga. Coronaen.

Ny dato for Royal Run : 6. september. Ærgerligt, ægerligt. Den dag passer mig dårligt. Dagen før har jeg nemlig cyklet Odense – København.

Emilie og jeg blev hurtigt enige om, at bede om at få pengene tilbage og det kan man heldigvis. Skidt pyt. Vi finder bare en anden løbeoplevelse en anden gang.

Emilie var lige nu mere bekymret for sin Northside Festival. LUR mig, om ikke den musikfestival bliver aflyst!

Og LUR mig, om de ikke snart aflyster Tour de France!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar