6 In Svømning

Jeg kan svømme!

Der var ikke mange svømmere i bassinet i går eftermiddags, da jeg forsigtigt satte fra kanten.

Fysioterapeuten havde foreslået mig at prøve med et par baner. Jeg drog forsigtigt fra land, spændt på hvordan svømmetagene ville føles i mit hårdt prøvede “understel”.

Ingen smerter! Ingen smerter overhovedet – i ben, lænd eller balle. Dejligt!

Forenden af den 25 meter lange bassin forsøgte jeg mig med en vending, som jeg plejer. “Auuvw!!”. OK. Det skulle jeg så ikke!

Det blev til 40 baner, med stop og manuelle vendinger efter hver bane og i et tempo som normalt irriterer mig – I hvert fald når jeg kommer pløjende bagfra og skal forbi.

Altså: Jeg kan svømme, så er det det jeg må gøre!

Ikke siden jeg ventede Nikoline for 18 år siden, hvor jeg blev lagt ned de sidste 8 uger pga. en truende svangerskabsforgiftning, har jeg prøvet at været fritaget fra alt, som jeg er lige nu. Der regnes simpelthen ikke med mig herhjemme lige for tiden.

Eksempel:

Helle spørger: “Hvad skal vi have at spise?”
Kaj svarer: “Svinekam med bagte kartofler og salat”

Sådan! Det er den omvendte verden.

Han har nu ellers rigeligt at se til, de næste 14 dage, ham Kaj, med 24-timers løbet og alt det praktiske arbejde i løbsledelsen. Jeg må passe godt på ham. Ellers ender det med, det bliver ham der får brug for muskelafslappende massageolier.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  kriss
  21. maj 2007 at

  Tør man spørge om du har chance for at blive klar til Post Danmark? – eller er det en ommer, i såfald må man håbe de er flinke og lader pladsen overgå til næste år

 • Reply
  Helle
  21. maj 2007 at

  Der bliver INGEN Post Danmark Rundt i år. Selv om min ryg (forhåbentligt!!) er meget bedre til august, har jeg tabt så mange træningsuger, at jeg ikke kan nå at blive klar til de 850 km.
  Jeg tror på jeg får en ny chance næste år – hvis helbredet vil. Jeg HAR affundet mig med tingenes tilstand for nuværende, selv om det tog mig nogle uger at erkende .. 🙁

 • Reply
  Deborah
  21. maj 2007 at

  Svømning er godt, for næsten alt. Dejligt der er noget, du kan – go for it 😉

 • Reply
  Frida
  21. maj 2007 at

  mmm svinekam med bagte kartofler og salat 🙂 Tillykke med svømningen. Dejligt at have noget man kan GØRE som kan veje imod alt det man ikke kan/må.

 • Reply
  Judith
  21. maj 2007 at

  Jeg vil sige som Frida, det er dejligt at finde ud af at der er noget man kan, så pøj pøj videre:-)

 • Reply
  Moster Tulle
  22. maj 2007 at

  Dejligt at svømningen giver både lindring og motion

 • Leave a Reply

  Read more:
  Statist i en filmoptagelse

  På mandag skal jeg og mine døtre prøve noget, vi aldrig har prøvet før:Vi skal være statister i en filmoptagelse!Min mor og min moster skal også med. De har prøvet...

  Close