1 In Tour de Paris

Jeg klarede den …

Iøvrigt, så faldt jeg IKKE i et Bisca-hul.

Jeg faldt ikke i noget Bisca-hul!

Under hele turen til Paris gav jeg kun los 3 gange: Nemlig, de 3 store IS jeg fik i weekenden, i 35 graders varme i Paris.

Ingen kager. Ingen slik. (Selvfølgelig) ingen sodavand (det drikker jeg aldrig). Ikke for meget af noget som helst – og hele tiden de bedste valg, ud af det, jeg nu kunne vælge imellem.

slik

Min chauffør bragte IKKE Bisca ind i kabinen. Han spiste et æble, ligesom mig (og så fik han sine kager og sit slik ved depotstoppene, hvor jeg ikke sad ved siden af ham).

Jeg drak ingen alkohol overhovedet – ingen øl, ingen rødvin. Selv Kaj drak vand, lige som mig, når vi spiste sammen på hoteller og restauranter.

Hver dag sms’ede jeg hjem til Nikoline, hvad jeg spiste. Og der var ingen løftede pegefingre retur 🙂

Det eneste problematiske jeg åd, i løbet af ugen, var de pomfritter der mærkeligt nok serveres til alle steaks på franske restauranter og så deres hvide baguettes. Hvor er det mærkeligt, at franskmændene ikke har udviklet sig væk, fra det hvide tungen-ud-af-vinduet-brød, som vi lærte dem at kende for, da jeg begyndte at studere fransk i begyndelsen af 80’erne. Det er som om tiden står stille dernede, lige hvad det angår.

Og så hjem på vægten … Tør man?

Nej – udsætter det lige et par dage.

Det er uge 2 uden cykling nu. Jeg gider ikke … Jeg har brug for RO og jeg skal ingenting nå.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Lisbeth
  24. juli 2013 at

  Godt at se, at disciplinen er så høj ved dig – godt gået! Kender alt for godt til alle livets fristelser 🙂

  Venlig hilsen
  Lisbeth

 • Læg en kommentar