7 In Motionscykling

Jeg må give den gas!

Baghjulets officielle cykelsæson startede i går, men min nye cykel kom ikke på gaden. Da jeg vågnede, var der 5 gr. frost og is på vejen – så jeg tog MTB’en. Og det var der heldigvis mange andre der gjorde.

saesonstart_2013A

Så vi fik en fin, ca. 40 km lang tur. Der var flere nye med i gruppen, så tempoet var moderat.

I dag er det så sidste dag i påskeferien. Solen skulle bryde frem op ad dagen  og jeg har fået lov til at komme med Kaj og Nikoline på en længere cykeltur. “Fået lov”, fordi Kaj normalt ikke vil cykle sammen med mig, fordi han FRYSER i mit selskab 🙁

Kaj fryser og fryser, efter han kom hjem fra Andalusien og når han fryser er han næsten lige så sur, som når han er sulten. Så jeg må sørge for, at give den gas i dag!!

Jeg sov på sofaen kl. 21.00 i går aftes og tilbragte før da adskillige (fysisk passive) timer ved computeren. Så lad os håbe på, jeg er restitueret og kampklar.

Her til morgen spiser jeg Wasa Sports knækbrød med 6% ost. Har nemlig nu i en uge ikke spist (særlig meget) brød og mest protein – men jeg brækker mig, hvis jeg skal spise flere morgen omeletter denne uge. Jeg nødt til at have en pause.

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Merete
  1. april 2013 at

  Hvis du går efter proteiner, så kan jeg anbefale at ha’ skyr i huset. Det kan bruges til rigtig mange ting og er fyldt med proteiner.
  Alfa og omega for mig er netop at jeg får masser af proteiner og jeg nyder godt af skyren, og det smager godt 🙂

 • Reply
  Helle
  1. april 2013 at

  Mums – jeg elsker Skyr! Det sælges bare i sådan nogle små bøtter og de bliver hele tiden spist og er halvdyrt – så mange gange ender jeg med at købe Yoghurt Naturel eller lign.

 • Reply
  Merete
  1. april 2013 at

  Jeg har fundet den i Rema i 1 liter bøtte… til 25-26 kr (tror jeg det var) 🙂

 • Reply
  Helle
  2. april 2013 at

  Jeps. Nu er de købt og hjembragt – 20 kr. for 1 liter skyr. Billigt! Mums ….

 • Reply
  Merete
  2. april 2013 at

  Holddaop, det var billigt… du har vist ramt et tilbud. Må hellere komme derned i morgen og proviantere 😉

 • Reply
  Bodil M. Pedersen
  6. april 2013 at

  Hej Helle.
  Hermed et forslag til morgenmad i en proteinrig/kulhydratfattig periode: 2 skiver bacon, 1 spejlæg, ca. 40 g mager brie 11% (fås bl.a. i Aldi og Lidl), et par radiser eller lidt peberfrugt, samt ikke mindst en halv grapefrugt. Grapefrugt og bacon sætter gang i forbrændringen. Alt i alt et morgenmåltid, der smager rigtig godt, og som man kan gå på længe.
  Læser med på din blog, den er spændende.
  Hilsen Bodil

 • Reply
  Helle
  7. april 2013 at

  Tak for opskriften – den skal prøves 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Sidste cykeldag på Mallorca

  Sidste cykeldag på Mallorca. Totaaaaal afslapning efter Kongeetaperne i går. Nikoline og jeg gad kun køre med op til udsigtsposten på Formentor. Her parkerede alle pigerne cyklerne, og gik op...

  Close