0 Udgivet i Udstyr

Jeg må fremtidssikre …

“Det var dejligt. Så er der fred igen!!”, sagde Kaj da jeg efter UGERS leden fandt CD’en med billederne fra min forrige tur til Alsace. Det var i 2006 og jeg var på ferie med Pia og vores familier.

Ingen af os kan huske, hvor vi boede dengang, men på et af feriebillederne har vi taget et billede af huset vi bor i. “Rue des Tulipes” står der på gadenavnet. Ha’! Jeg må have Google mandens til hjælp. Han må kunne finde “Tulipangade” i Alsace til mig. Måske har han været forbi med sin Google-fotovogn?

Ak … der er mange Tulipangader i Alsace og ingen af dem ligner den, jeg boede i i 2006.

Stressende, iøvrigt, at teknologien hele tiden løber fra de filer og minder man back-up’er og arkiverer. Jeg har floppydisks med mindeværdige ting og sager jeg ikke længere kan se, kassettebånd med optagelser af børnene, der synger børnesange, CD’er (man ikke kan være sikker på, at kunne stikke i en computer) med ferieminder og familiebilleder og massevis af VHS bånd, jeg ikke har noget at afspille på mere.

Hele tiden, må jeg konvertere om, migrere og gemme påny, på moderne og tidssvarende devices.

Jeg har fundet VHS båndende frem og vil bruge en ferieformiddag på, at få fundet nogen der kan fremtidssikre materialet for mig.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar