2 Udgivet i Motionscykling

Jeg martres …

Når man skal køre Grejsdalsløbet til maj, Danmark Rundt i august og Petit Crique til september – så er man da nødt til at passe sin cykeltræning … Er man ikke?

Og når man nu er arbejdsramt fra 8-16 i hverdagene – så er der jo kun aftnerne til det … og weekenderne … Er der ikke?

Joe ..

Alligevel, så martres jeg af dårlig samvittighed, fordi jeg i aftes sagde "Nej" til veninden, som bad mig hjælpe med at male lejligheden færdig i dag. Jeg sagde "Nej" – jeg gjorde …

Bare fordi jeg skulle ud at cykle… kan jeg være det bekendt? Jeg martres af dårlig samvittighed …

Nå – men ellers fin gruppe B tur (som planlagt). Vel 16 Boyzzz og så mig – benhårdt styret af vores lille franske Kaptajn, som er så sød og altid kommer ned og følges med mig op ad bakkerne. Den slags gør en forskel!

Knap 80 kilometer og 28,3 i snit. Jeg synes det var godt kørt – men Kim og Kim sagde alligevel på hjemturen at vi "godt nok manglede noget fart endnu" …

 :-/

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Trine
  15. april 2007 at

  Nogen gange er det okay at tænke lidt på sig selv!!! Håber du nød turen..

 • Svar
  Frida
  15. april 2007 at

  Jeg har tænkt en del over det der. Nu vil jeg jo gerne løbe helt marathon til sommer og det er en af grundene løbere nævner for ikke at løbe helt marathon at træningen tager for megen tid. Jeg vil nu alligevel prøve, og hvis jeg kan bagefter sige at den tid ville være bedre brugt på noget andet end at løbe derude, så gør jeg det ikke igen. Men, jeg tror faktisk ikke det kommer til at virke sådan i den sidste ende. Det er en prioritering. Jeg giver mig den tid det tager. At jeg så ikke kan besøge min søster eller give en ven tid, det er et problem. Dvs, det er ikke så stort problem fordi jeg løber om morgenen og skal bare tidligt i seng.. hvilket folk faktisk har en større forståelse for end hvis jeg siger at jeg ikke kan komme på besøg fordi jeg skal løbe.
  Det er så et helt andet problem at jeg kan mærke at jeg må vende det døve øre til når folk bliver temmelig uforstående overfor at det virkelig skulle være nødvendigt at være i SÅ god form. Men det er en anden sag.

 • Læg en kommentar