0 Udgivet i Bare pjat ..

Jeg skal til frisør!

Tadaaaaa – Jeg har en tid hos frisøren! (Og det’ ik’ en aprilsnar!)

Jeg ringede til hende i går og spurgte om hun stadig havde en forretning. Det havde hun og hun må åbne den 6. april. (Jeg skal bare huske at komme med en max 72 timer gammel negativ coronatest og et mundbind.)

Desværre“, sagde hun, “Er første ledige tid 23/4.”

Orrk – det betyder ikke spor. Jeg kan vente. Mit hår er så langt, at jeg kan sætte det hele op i en knold.

Indenfor de sidste 12 måneder er jeg blevet klippet én – 1 eneste! – gang, altså hvis jeg fraregner Emilies hjemmeklip før jul. Besparelsen på frisørbudgettet her i husstanden svarer næsten til en uges cykelferie på Korsika.

Min egen karrière som hjemmeklipper blev kort. Det er faktisk præcis 1 år siden i dag, at Kaj tog den her selfie af mit forsøg.

Og selvom jeg ikke klippede ham i ørerne, besluttede han sig bagefter for, at tillægge sig langt Corona hår og nu deler vi både hårelastikker og erfaringer udi hårprodukter.

Og Kaj er tilfreds med sit lange hår. Ungdomskrøllerne har fået nyt liv og de giver opmærksomhed fra damerne på hans arbejde og blafrer under cykelhjelmen når han cykler.

Første april og skærtorsdag vågner jeg alt for tidligt. De sidste ting skal pakkes. Vi tager et par dage i sommerhus. Det bliver første tur hjemmefra siden sommerferien og cyklerne kommer med.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar