1 In Fest

Juleaften 2018

Julen 2018 blev den jul, hvor Nikoline tilbragte mange timer siddende ved komfuret. (10 dage tilbage til benet er groet sammen og hun må begynde at støtte på det igen. En brækket ben er ikke livstruende – det er en operation for tarmslyng derimod. Alligevel synes Nikoline det har været meget sværere med det brækkede ben, end det var med maven sidste år, så handicappet hun har været i snart 6 uger.)

Julemaden blev krydret med det hemmelige krydderi (kærlighed!).

Og middagen blev virkelig god!

Der blev næsten ikke snydt med mandlen. De sidste tvivlsspørgsmål vedr. hvem der var kommet ærligt til den, blev ryddet af vejen med en sten-saks-papir konkurrence (bedst af 3). Alle fik hvad de havde fortjent.

Dans om juletræet. Vores høøøøje juetræ. Det krævede en trappestige at få de øverste lys tændt. Vi sang en masse sange. Faktisk har jeg ikke sunget så mange sange i streg, siden sidste juleaften.

En af vores julegæster nåede af afholde TO juleaftner inden mellem kl. 16 og 24.

Masser af pakker under træet. Vi fik hvad vi ønskede os og resten kan byttes.

Mit Canon kom på arbejde, da søstrene skulle tage det årlige julefoto.

Det blev til en masse gode billeder og lige så mange fjollede fraklip.

Julemorgen sover vi længe og slapper af og gør klar. Jeg burde løbe en tur i mine NYE LØBESKO – som jeg fik i julegave. Men jeg er ikke sikker på, jeg kan flytte mig oven på al julemaden. Jeg venter til en anden dag …

Om et par timer går det løs igen. Vi går i køkkenet og gør klar til den årlige julefrokost i mine svigerforældres hjem. Den skal vi også have med, I ved – ingenting vil vi undvære når det er jul.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  venterpaavin
  25. december 2018 at

  Hvor ser det bare hyggeligt ud al’ sammen – og sikke nogle lækre krøller på de to!

  – A

 • Leave a Reply

  Read more:
  “Afkobling”

  Weekenden er foreløbigt gået med at "koble fra" og det foregår i sofaen med strikketøjet. Jeg har "begået" 2 stk. pandebånd som nedenvist - først ét, hvor jeg fulgte opskriften...

  Close