0 In Fest

Julen 2016 kom og gik

Julen 2016 – den første i vores nye hus – forløb godt og hyggeligt. Vi var 9 til bords – om eftermiddagen indløb desværre et afbud. En af vores gæster var blevet syg.

julehojskolevej16

Til gengæld blev vores familie én af dem, der åbnede vores hjem juleaften, for en vildt fremmed.

En ung polsk kvindelig studerende, som ellers skulle tilbringe juleaften alene på sit kollegium, landede nu med få timers varsel midt i vores traditionelle danske jul. En julegave fik vi også improviseret til hende, med kort varsel.

joanna

Emilie nåede frem da juletræets skulle tændes. Hun arbejdede ind til da og tilbragte således dele af sin juleaften med at passe børn på en døgninstitution – børn der ikke kunne komme hjem til jul.

julehojskolevej16b

Første juledag fandt den traditionelle julefrokost i svigerfars hjem sted.

Vi var hjemme igen først på aftenen, og vi blev ærlig talt lidt forskrækkede, da vi kom ind i stuen og fandt vores smukke juletræ VÆLTET. Julekugler og pynt lå knust ud over det hele.

julen2016

Heldigvis havde der ikke været ubudne gæster, mens vi var ude. Det må have været julestormen, der suste forbi vores stue.

2. juledag skal der slappes af og hviles ud – vi har nydt alt det gode i 3 dage og nu stilles der langsomt ind på normal-tilstande igen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar