0 Udgivet i Hygge

Juletur med Momse

Det er egentlig vintercupdag i dag, men min makker kunne ikke komme og jeg pjækker fra en solo-kørsel. I stedet sover jeg længe efter den lange dag i går med juletur til Tivoli Friheden – en tøsetur i anledning af min mors fødselsdag for nogle måneder siden.

Det var en rigtig hyggelig tur. Selvom jeg på et tidspunkt var bange for, vi ville tage livet af Momse, sådan frøs hun på tæerne.

Men vi fik hældt noget varm glögg og noget juleøl i Momse. Det, kombineret med gang på træflis (som Nikoline huskede som meget lidt kørestolsvenligt sidste år, hvor hun var der med brækket ben) – det giver til gengæld varmen i tæerne at gå på et ujævnt underlag og Momse holdt op med at fryse.

Og vi fandt et lunt hjørne hvor vi kunne hænge ud lige til lukketid, mens dem der turde løb til og fra forlystelserne.

Efter min langsomme morgenstart i dag, tog jeg ud på mountainbike ved middagstid. Hvor var det DAJLIGT at komme i skoven på cykel igen. Det er længe siden jeg har været det. UD og få noget dagslys 🙂

Og så fik jeg planlagt ruten til Hjule MTB på lørdag. Alle posterne er på plads nu.

Så mangler vi egentlig bare nogen deltagere …

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar