3 Udgivet i Motionscykling

Jyden hun er stærk og sej

Aldrig har jeg været i selskab med så mange stærke kvinder, som jeg var i dag!

Det første Lady Tour ever blev kørt i dag.

Jeg er træt.

Sofaen kalder.

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  conny
  28. maj 2006 at

  God og medrivende beretning fra Lady Tour! Egentlig mærkeligt at I ikke var flere – men hænger det mon sammen med sammenfaldet af Tøserunden og Lady Tour, som du antyder.

 • Svar
  Lizelotte
  28. maj 2006 at

  Det kommer – bare vent. Giv det et par år – så er der 1000 der også!
  Helle, så fik jeg besvaret mit spørgsmål – om Vibeke. Godt at se at mit nummer blev brugt 🙂

 • Svar
  Helle
  28. maj 2006 at

  Jeg tror det spillede en stor rolle, at det var i Kristihimmelfartsferien. Mange tager på ferie og har andre arrangementer. Tøserunden falder i pinsen – her var vi også kun 5 piger til start. Jeg er sikker på det bliver bedre næste år. Nu er vi i al fald 180 damer, der går hjem og fortæller kolleger, veninder og træningskammerater om den gode dag vi har haft.

 • Læg en kommentar