0 Udgivet i Haven

Kaj i haven

Og så er det jo påske (snart) og Kaj går hjemme og holder påskeferie. Og da jeg kom hjem fra arbejde, havde Kaj været i haven.

Kaj havde været i haven!

HELE haven, var simpelthen trimmet fra ende til anden. Køkkenhaven, rosenbedet, staudebeddet, lavendelhækken, plænen – det hele havde han ordnet.

Nøj, hvor var det flot.

“Jamen, du kan jo godt…?”, sagde jeg og så var det jeg kom i tanke om, at Kaj rent faktisk har været i haven før.

Det var i 1998 og vi havde haft vores store have i 3 år. Der var generalstrejke i Danmark. Kaj havde lige fået et ny job få dage før, men pga. generalstrejken var det forbudt for Kaj og en halv million andre danske arbejdstagere i den private sektor, at møde op på arbejde.

Så han gik i haven …

Min arbejdsplads havde nogle andre aftaler, så jeg måtte gerne gå på arbejde. På vej hjem cyklede jeg i Føtex og hamstrede gær (thi der gik rygter om hungersnød, da man ikke kunne købe mad pga. strejken og den nød kunne gær åbenbart redde os danskere fra). Når jeg kom hjem, var Kaj i haven.

Generalstrejken varede i 11 dage og så længe tog det Kaj at ordne vores store have. Nu kan den heldigvis løbes over på 1 feriedag.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar