0 Udgivet i Defekt!!!

Kaj reddede min dag

I dag kom så dagen, hvor jeg skulle ud på cykel for første gang i de 70 dage, der er gået siden cykelstyrtet 9/12.

Vejret lovede op til 8 graders varme, sneen er smeltet, jeg har weekend og kroppen føles klar. På med den nye cykelhjelm. Helle & Kaj – af sted på gravelcykler.

Og hvad sker der så?

Efter 15 kilometer punkterer mit baghjul og det der tubeless-skidt lukker heller ikke hullet denne gang og der står jeg med en flad cykel.

Heldigvis har jeg min BICYCLE REPAIRMAN med. Han klarer problemerne.

Men hvad sker der så?

Ventilen knækker!

For anden gang i den korte tid, jeg har haft den gravel cykel, må jeg hentes hjem i bil! Kaj tramper hjem for at hente bilen.

Men heldigvis er han smart.

Han kommer tilbage med bil OG han har taget Cube biken med. Vær så god. “Nu kan du cykle en tur på den i stedet for. Så kører jeg hjem og laver den anden”.

Sikke dog en fantastisk idé! 🙂

Juhuuu – af sted på Cube’en. Det er selvsagt første gang jeg sidder på den siden styrtet, hvor den iøvrigt overhovedet ikke fik nogen skader.

Af sted i det gode vejr.

Efter kort tid bliver jeg kørt op af en klubkammerat. Vi følges ad ind gennem Staurby Skov stien og får en hyggelig snak. Hvad der så ud til at blive lidt træls første tur, endte med at blive en succesfuld cykeldag for mig.

Kaj reddede min dag!

Og nu skal benene bare stille og roligt køres i form igen. Min træningsplan har siden jul budt på min. 50-kilometers gang om ugen (=435 kilometers gang siden jul). Nu skal noget af den tid byttes ud med cykelture.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar