0 In Mad

Kalkyllinge-tærte

Vi kører på dag 3 med Kalkyllingen. Lørdag bagte jeg nemlig en kyllingetærte af restekødet i den var der mad til resten af weekenden.

I får lige opskriften på Kalkyllinge-tærte her på bloggen:

Helles Kalkyllinge-tærte

Gå i Rema og køb en pakke frossen butterdej. Rul den ud og smid den i bunden af et tærtefad. Forbag dejen let.

Snit i mellemtiden resten af gårsdagens grillede Kalkyllinge-kød i mindre tern og rist det på panden sammen med noget bacon. Snit de levnede, kolde grønsager (grønne bønner), rist det med og smid så alt fyldet på den let forbagte tærtedej. Hæld fyldet over med en æggemasse bestående af 6 æg og et par skvæt creme fraiche. Krydr efter humør og drys med Mozarella.

Bag nu Kalkyllinge-tærten i 30 minutter ved 180 grader.

Velbekomme!

Bonusinfo: En Kalkylling er en kalkunstor 4-kilos kylling, der er blevet så stor fordi den har levet et godt og 2-måneder langt kyllingeliv på en jysk bondegård.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Kort visit

Det blev et kort, men intentivt visit. Øhh ... nej. Ingen slanger i paradis - bare en lille hugorm vi passerede forbi på stranden  ;-)

Close