0 Udgivet i Ferie

Kampklar

Vi fik “kampseddel” med hjem fra gymnastik i går.

Så er vi klar til at gå vinterens træninger i møde.

Efter 1½ times træning, der fløj af sted, huskede jeg at melde afbud til næste mandag. Jeg kan ikke komme, for jeg tager på ferie.

Uden Kaj …

For noget tid siden, blev jeg nemlig gjort opmærksom på ude på arbejde, at jeg havde 7 feriedage, der hang fra Coronaåret og som jeg ikke havde fået brugt. DET overraskede mig først, for jeg plejer nok at huske, at få holdt min ferie. Men så kunne jeg se, at det jo var den aflyste Provance-tur i 2020, som jo ikke kunne gennemføres. Derfor gik jeg bare på arbejde og feriedagene blev aldrig afholdt.

Nu skulle man jo tro, Kaj heller ikke kunne holde ferie i ’20, men han var allerede bagud på feriedage dengang, fordi hans arbejdsplads bad dem afholde ferie, inden de blev Corona-hjemsendt (sørgelige spildte feriedage).

Men mine feriedage gik åbenbart ikke tabt. Og hvilken dejlig overraskelse. 🙂

Og så kom det fra Nikoline og Svigersønnen, “Ekstra feriedage? Jamen, kunne du så ikke tænke dig at tage med os på en afbudsferie”. Om jeg kunne. Så nu har vi booket en afbudsferie til os 4 og på lørdag drager vi af til Kreta – Mor, Far, Anna og Mormor.

Kufferten ER allerede pakket og jeg glæder mig SÅ meget. Jeg har ikke været på charter-sol-daseferie siden Sivota i 2015.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar