0 In Vintercup

På sporet af en kommunegrænse

Jamen, er det ikke bare det jeg siger? Det bliver aldrig kedeligt at køre vintercup!

vintercuptrailer

Dorte og jeg gik fra start i Stepping kl. 11. Vi cyklede mod post 12 (som vi klippede).

Dernæst drønede vi mod Revsø Skov. Vi ville venstre-rundt, først tog vi post 11 og dernæst post 10. Check!

Videre mod post 1. Den var svært tilgængelig, men Dorte og jeg fandt den relativt hurtigt – og SIKKE dog en smuk efterårsskov, vi cyklede igennem. Wooooooow!

SÅ begyndte vores kvaler. Vi skulle nu videre mod post 9, men der var ingen tilgængelige veje mod post 9 derfra hvor vi stod. Ingen spor, kun blinde veje og skraverede områder (som vi ikke må køre på) og et sumpområde.

Vi drøftede den røde stiplede linje på kortet, som gik mod post 9.

fangetietblindgyde

Var det et spor? Var det en jernbane? – Naaaaj! Det var en kommunegrænse og kommunegrænser kan man ikke nødvendigvis cykle på.

Pokkers! Vi havde kørt os ind i en blindgyde og var nødt til at køre tilbage gennem skoven og uden om.

Som sagt så gjort. Så fik vi også set alt det smukke en gang til.

Nu var vi på vej mod post 9. Vi cyklede og cyklede og cyklede …. indtil jeg begyndte at undre mig over, at landskabet ikke lignede kortet.

Hvad pokker? Vi var cyklet ud af kortet og var nu på vej i retning af Pøtz Grænseshop (hvis vi fortsatte længe nok). Cyklerne blev vendt. Vi kørte tilbage til det punkt, hvor vi senest havde vidst hvor vi var. Herfra fandt vi den rigtige vej mod post 9, som vi klippede.

Dernæst gik det let med at finde post 8 og post 6. Det sidste stykke ind til Stepping gik i fuld fart og oppe på den store klinge. Vi nåede hjem indenfor tidsgrænsen. High-five – pisse-godt kørt at par nummer 180 fra Baghjulet.

dorteigodthumør

7 poster! En del forkerte svar, og derfor kun 33 point i kassen – men for pokker, hvor havde vi bare en god tur. Det er SKØNT at være i gang med vintercupsæsonen igen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar