0 Udgivet i Motionscykling

Kaptajn Helle

Juli måned er turlederfri, dvs. der er ingen skemasatte ”kaptajner” på vores træningsture. Vi mødes til træning, deler os op i grupper og udpeger selv en kaptajn.

I aften valgte gruppe C mig.

Jeg improviserede en tur ud omkring Vejlby Fed, Baaring Sommerland og Vedelshave. Her gik vi til højre op ad Baaring Bakke.

”Første mand oppe kører ned og følges med sidste mand M/K op!”, råbte jeg og tilføjede ”Og jeg mener det!!”

Gruppe C piskede op ad bakken. Jeg kom 3. sidst op (fordi et par stykker bag mig bøvlede med et gear). Da jeg kom op, spurgte jeg:

”Nå? Hvem kom så først?”

Tavshed …

Gruppe C (som for en stor dels vedkommende består af mænd mellem 45 og 55) stod og så temmelig uskyldige ud. De lignede mest en flok spejderdrenge, der var taget med fingrene nede i kagedåsen.

Ingen ville melde sig…

”Nå…?!?”, insisterede jeg og endelig trådte Børge modvilligt frem og trillede lidt ned ad bakken, for at følges med sidste mand (ham med det drilske gear) …

Hjemturen gik over Brenderup, Indslev, Ejby, Balslev, Føns og Gamborg i solnedgang og med en mild brise i ryggen.

Det er sjovt at være kaptajn en gang imellem. Så er det MIG der bestemmer. Når det passer MIG, dikterer jeg samling på gruppen. Når det passer MIG giver jeg løbet frit til en spurt. Og i vores klub, retter man altid pænt ind efter turlederen.

Jeg fik kørt 67 kilometer. Nu er jeg sulten, men appetitløs. Jeg spiser grovvalsede havregryn til aftenkaffen  :-/ 

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar