0 Udgivet i Motionscykling

Kaptajn Helle var på

Kaptajn Helle var i turledervesten i dag. Årets første turleder-opgave skulle afvikles i gr. D (det er den gruppe, der cykler med mellem 24 og 27 km i snit).

kaptajnhellevarpaa

Jeg havde tegnet mig en rute i Strava, der gik ud på de små veje mod nordfyn. Jeg elsker, at cykle på de små veje.

Og turen gik fint.

Garmin ledte mig godt rundt. Vi var 15 deltagere i gruppen – 11 mænd og 4 kvinder. Det synes jeg faktisk er alt for mange. Spredningen var stor – der var både C-ryttere (som havde valgt D i dag) og tidligere E ryttere (som først for nyligt, var rykket op).

Det er altid svært at kommunikere i store grupper. Vi var ikke for gode til at cykle … hverken foran eller agter ude. Så gik det for stærkt. Så gik det for langsomt. Så samlede vi op. Så stod vi stille

Feltet blev strukket laaaaangt ud.

Og sådan er det – når man forventer, at man kan køre gruppekørsel i store uhomogene 15-mands grupper af motionister – ja, så bliver man altså skuffet. Det er et vilkår i en stor motionscykelklub som vores. Sådan har det altid været og det skal man kunne rumme (siger jeg og sender en varm tanke til min Instruktør Kristian på DGI Kaptajn kurset). “Det skal I kunne rumme”.

Arrgghhhh – det var sikkert ikke derfor, jeg var kvalmeramt, da vi sluttede turen. Jeg trak alt for mange kilometer i modvind i dag.

Jeg måtte sgu lige sidde lidt og få blod til hovedet, da gruppen havde takket af og var kørt hjem (mens 2 af pigerne omsorgsfuldt blev hos mig). Det gik hurtigt væk og jeg kunne trille Cannondale hjem til terrassen i Strib, efter alt-i-alt 86 km.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar