2 In Mad

Karl Kæk … eller knap så Karl Kæk

Anne Marie og jeg fik bagt en KÆMPE portion hjemmelavede energibarer i aftes. Dem serverer vi for klubkammeraterne ved Picnicturen på Søndag.

Og NU ved jeg, hvorfor det hedder ENERGI barer. Nævn en ingrediens (chokolade, rørsukker, smør, honning, nødder, kerner, havregryn ….) med en hel masse kalorier i, og den var der!

Vi morede os gevaldigt med at tage ovenviste billede – som vi jo kunne offenliggøre i klubbladet til august – altså når de HAR spist vores energibarer 😀

Ha ha! Karl Kæk, var man i aftes …

Her til morgen er jeg knap så Karl Kæk. Jeg vågner op til en mail fra Danmarks Idrætsforbund som meddeler, at de lukker og slukker for DIF-Sitecore løsningen til foreninger. Ved udgangen af året trækker de stikket ud og efterlader os og 100 andre idrætsforeninger på løsningen i … hvad? … jeg ved det ikke … Jeg har frygtet det gennem en periode, pga. flere foruroligende signaler.

Tre års arbejde – mange, mange timer ….. 

Jeg har mest lyst til at citere Bjarne (min med-web-administrator): “Jeg er træt. Meget, meget træt …”.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Leo
  26. juni 2009 at

  DIF lukker Sitecore ? DIF er vel medlemmernes organisation som skal gøre det medlemmerne ønsker?

  Jeg har svært ved at forestille mig at et flertal af medlemsklubberne ønsker at 100 klubber skal til at finde en anden løsning til deres hjemmesider i løbet af et halvt år.

  Hvis det er et spørgsmål om økonomi kan de da bare fortælle hvad prisen bliver, lige nu betaler vi et symbolsk beløb, og jeg tror da at egenbetalingen kan hæves en del før vi står af toget.
  Jeg forstår godt hvis du er rigtig træt nu, men se positivt på det: Nu kommer du ikke til at kede dig det næste års tid… ;o)

 • Reply
  Helle
  26. juni 2009 at

  Nej – Jeg HAR også svært ved at forestille mig, at de nu også bare “trækker stikket ud”, som jeg skriver, når jeg ser sort. Jeg kan gå med til at de ikke udvikler på systemet, eller supporterer det mere …. Men de KAN sgu da ikke først sælge en IT løsning til 100 foreninger og så nedlægge den bagefter?!?
  Men de har lige gjort det samme med Foreningspakken som i hundredevis af foreninger kører deres administration i – nedlagt den.
  Jeg troede DIF var til for os – hvem ellers? Derfor følte jeg mig faktisk i starten tryg i “stald” hos dem. Jeg har ikke følt mig tryg på det seneste. Bjarne og jeg har set det her komme …
  Jeg bruger i hvert fald IKKE ressourcer på opstart af et nyt system – det er jeg helt afklaret med. Det projekt bliver uden mig. DIF Sitecore har kostet mig i 100-vis af ulønnede arbejdstimer.
  Tja, sådan kan man blive “løst” på helt uventet vis …

 • Leave a Reply

  Read more:
  2. træningstur med gr. C

  Sæsonens 2. træningstur med gr. C - pyyyyh, endnu engang hang jeg på hele vejen hjem. 67 kilometer før sengetid. Jeg er så trææææt, jeg næsten ikke gider bevæge mig...

  Close