1 Udgivet i Hverdagen

Kasseret i kundetilfredshedsanalysen

Ja, nu ved jeg da godt at Codans overlæge (ham jeg aldrig har mødt) baserer méngraden på de papirer, min ”tossede kirurg” udfyldte, ved undersøgelsen den dag i juni.

Hvor jeg i øvrigt, blev udtrukket til at deltage i en analyse.

Da jeg mødte på Ortopædkirurgisk afdeling på Kolding Sygehus den dag, fik jeg udleveret et brev. Hvis jeg indvilligede, ville konsultationen blive optaget på bånd og jeg ville efterfølgende kunne gå hjem og høre samtalen. Derefter skulle jeg analysere/kommentere på samtalen og den service jeg havde fået. Sygehuset var nemlig i gang med en ”kunde”-tilfredshedsanalyse.

Det ville jeg gerne, så jeg afleverede brevet til min ”tossede kirurg”, da han kaldte mig ind.

Han greb papiret, krøllede det sammen og kastede det over højre skulder og lige lukt i papirkurven!

Den her undersøgelse, egnede sig nemlig ikke til lydbånds-analyser, for man kunne jo ikke ”se” hvor godt han undersøgte min skulder, forklarede han mig.

Det var da han var færdig med 2. telefonsamtale (hans mobil KIIIIIMEDE nemlig under min konsultation), at jeg syrligt bemærkede, at det havde da været helt sjov at skulle lydbånds analysere den her konsultation, eftersom lægen jo sad og snakkede i mobiltelefon med nogle andre end mig – ”kunden”.

Og så nævnte jeg da, at der hvor JEG kommer fra, slukker man sin mobil, mens man sidder i møde!

Min ”tossede kirurg” forsikrede mig, at personen i den anden ende var meget vigtig og at han derfor var nødt til at svare mobilen, selv om han sad midt i et møde med mig.

Jo, jo ….

Om det var pga. de mange forstyrrelser, at kirurgen fik sat sine krydser (stik mod, hvad han ellers sagde) på forsikringsselskabets duelighedsformular således, at min højre skulder fremstod som så rask og rørig, at man skulle tro den aldrig havde været skadet, får jeg aldrig at vide.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Inge
    13. oktober 2011 at

    Hej Helle,
    Du har en mulighed for at bringe din sag op hos patientforsikringen, og kunne fx bede om, at få en ny vurdering da “den tossede læge” ikke var nærværende. // Inge

  • Læg en kommentar