0 In Bakker

Kaster skygger på de jyske landeveje

VIDUNDERLIGT cykelvejr på en søndag i april.

Mig og mine cykelvenner kastede skygger på de jyske landeveje i formiddags.

Og nød smukke udsigter.

Og kørte bakker. Massevis af bakker.

Vejret var så dejligt, at jeg kørte en omvej hjem, for at runde 80 km.

Senere slikkede jeg sol på terrassen, mens jeg hørte Kaj bande inde fra sofaen. Han har valget mellem TO onder i dag – Paris-Roubaix på Eurosport MED reklamer, men UDEN Rolf Sørensen eller TV2 UDEN reklamer men MED Rolf Sørensen. Hvad skal han vælge?

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Lørdag i dejligt vejr

Lørdagens cykelaftale med V var sat til kl. 9.00! Sikke dog et pragtfuldt vejr vi kom af sted i. Vi cyklede 48 kilometer og hold op, hvor fik vi snakket....

Close