0 In Bakker

Kaster skygger på de jyske landeveje

VIDUNDERLIGT cykelvejr på en søndag i april.

Mig og mine cykelvenner kastede skygger på de jyske landeveje i formiddags.

Og nød smukke udsigter.

Og kørte bakker. Massevis af bakker.

Vejret var så dejligt, at jeg kørte en omvej hjem, for at runde 80 km.

Senere slikkede jeg sol på terrassen, mens jeg hørte Kaj bande inde fra sofaen. Han har valget mellem TO onder i dag – Paris-Roubaix på Eurosport MED reklamer, men UDEN Rolf Sørensen eller TV2 UDEN reklamer men MED Rolf Sørensen. Hvad skal han vælge?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Helledusseda … hvad sker der?

Jeg har en voldsom indre irritation, som der ikke skal så meget til at ”trigge” i disse dage. Jeg aner ikke hvorfor! F.eks. fik jeg forleden en officiel mail fra...

Close