1 In Haven

Katten kommer, katten kommer …

Lørdag og sommer og ingenting i kalenderen. Dagen er reserveret til solbadning på terrassen.

Om mens jeg ligger der på 8. timer og nyder livet begynder fuglene i min have pludselig at pippe helt vanvittigt. Der er fare på færde: De skræpper.

Jeg ved godt hvad de siger. De siger: “Katten kommer, katten kommer!!” 

Og TAK for advarslen, lille solsort. Jeg er OGSÅ bange 🙁

kattenkommerkattenkommer

Og ganske rigtig. Pludselig springer naboens kat ud af buskadset og jeg ligger som på nåle, med “våben” inden for rækkevidde (vand!). Den skal ikke prøve at komme i nærheden af mig. Ud med sig!

Men altså: Naboen har fået kat og når naboen har fået kat, har jeg også kat i min have – og det bryder jeg mig slet, slet ikke om (kattefobien, I ved – jæ’ katte ha’ det). Men det må man åbenbart finde sig i, for en kat kan man ikke holde i snor … og forleden var den på vej ind af mit åbne vindue og en anden dag sad den gudhjælpemig oppe i mit træ!

Det er nervepirrende og angstprovokerende, at naboen har fået kat. Bare han havde købt en hund i stedet for. De render i det mindste ikke rundt i naboernes haver.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Merete
  5. juli 2015 at

  Min nabo har kat. Den kan godt finde ud af at gå i snor… så det er vist mest et spørgsmål om vilje 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Så blodet springer og sveden hagler

  Det skrider fremad med vores køkkenprojekt. Kaj knokler så blodet springer. Han kører med farlige maskiner, og de skærer og det støver og det larmer. Han har hverken haft tid...

  Close