2 Udgivet i Alkohol og alkoholfri

Kedelig gæst

Sådan en fredag som i går, hvor man står op og svømmer 1000 meter før morgenmaden, tager på arbejde, pisker hjem og hopper i cykeltøjet og tager 2 timers mountainbike, for derefter at tage i byen til spisning – sådan en fredag er man den ondel-lyne-mig ikke særlig selskabelig efter kl. 20!!!

Gårsdagen Fredags MTB var fuld af udfordringer. Vi cyklede bla. Melfar MTB ruten én gang – bare lige for at opleve den, og på alle de hårde bakker blev der gjort holdt og lavet ekstra træning, hvor vi fik lov at forsøge igen og igen. På billedet herunder er det Hans der forsøger at komme op af en temmelig sejl bakke. “Afgrunden” til højre for ham går lige lukt ned i Lillebælt!

Det er iøvrigt det samme sted, jeg har fotograferet Kaj her, én januardag  i snevejr. Billedet er 6 år gammelt.  Kajs mountainbike kommer ikke i skoven mere.

På sådan nogle bakker, sørger jeg for ikke at blive revet med af en stemning. Jeg HAR nemlig lært det: Det er sindsygt belastende for en ryg som min, hvor der har været en diskusprolaps mellem 4. og 5. lændehvirvel – jeg kunne lige så godt gå hjem og slæbe på tunge sandsække og jeg tager ikke ud på mountainbike, for at invalidere mig selv! Iøvrigt kan jeg alligevel ikke cykle op, så hvorfor dog løbe risikoen for skader, bare for at spille helt.

Det er lørdag morgen og svigerfars rødvin gjorde noget ved mig i aftes. Her til morgen er jeg træt og småsvimmel og det er noget lort, for jeg skal ud af døren på min cykel om 2 timer – jeg skal på “Turleder seminar”.

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Torben
  21. marts 2010 at

  Slap lige lidt af Helle 😉

  Did anyone mention hyperactive?.. det er ikke altid godt i vores alder.. lol.

  Hils Kaj.

 • Svar
  Helle
  21. marts 2010 at

  Næ … det har du nok ret i. Man bliver sgu gammel før tiden i det tempo …

 • Læg en kommentar